Csongrád megye hírek

Hihetetlen árak a Budapest Airport-on

Hihetetlen árak a Budapest Airport-on

Kedvező és kézenfekvő megoldás a modern kor utasainak: már 6990 Ft-ból megoldhatjuk a nyaralásunk, telelésünk idejére autónk elhelyezését a repteret övező, maximális biztonságot garantáló parkolóban.

Globalizált világunkban ma már egyre többen és egyre gyakrabban utazunk repülővel. Üzleti út, családi nyaralás, romantikus pihenés, külföldi tanulmányok miatt bizony sokan és sokszor tesszük meg a terminálig vezető utat. Életünk ráadásul nem csak mozgalmasabbá, hanem gyorsabbá és drágábbá is vált, így a lassú és esetenként megbízhatatlan tömegközlekedés, valamint a biztosabb, de meglehetősen borsos árú taxi helyett a modern kor összes igényét kiszolgáló alternatíva vált szükségessé. Ez a repülőtéri parkolás.

 

Pénztárcához alakítható

 

Míg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Business Pakolóját a magasabb igényű utasokra tervezték, addig a Holiday és a Holiday LITE Parkolók a költségvetéssel rendelkező vendégek számára alakították ki. A folyamatosan bővülő és megújuló akciók, csomagok, az aktuális ajánlatok pedig igazán gazdaságos megoldásokat tesznek lehetővé.

 

A kedvező árú parkolás nem álom: akár 6990 Ft-ért a repülőtér közvetlen közelében, kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással őrzött helyen hagyhatjuk autónkat, miközben mi a jól megérdemelt pihenésünket élvezzük. Nem kell tartanunk attól, hogy távollétünk alatt ellopják kocsinkat, nem kell folyamatosan ellenőriznünk, marad-e elég pénzünk taxira, miután leszállt a gép.

 

Hihetetlen árak a Budapest Airport-on

 

Előre tervezhető

 

A Budapest Airport honlapján néhány kattintással tájékozódhatunk a parkolózónák árairól, a kedvezményes csomagajánlatokról, így nem érhet minket meglepetés, nem csúszunk ki keretünkből. Míg egy taxiút bekerülése a tarifák és a forgalom függvényében változik, azaz előre csak becsülhető, addig a repülőtéri parkolás ára az online kalkulátorral kristálytisztán kiszámítható. Nincsenek rejtett költségek, pluszban fizetendő összegek – a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér parkolóiban pontosan azt a szolgáltatást kapjuk azon az áron, amit kiválasztottunk magunknak.

 

Kényelmes és gyors

 

Egy késésből induló nyaralásnál minden perc számít. Hol vannak a papírok, felöltöztek-e a gyerekek, mi is a bőrönd számzárának kódja? A stresszes helyzetet nagyban megkönnyíti, hogy a reptéri parkolást elég a Ferihegyre tartva, az autóból elintéznünk. Az online foglalás kiválasztása és véglegesítése csupán pár percet igényel, akár az anyósülésről is könnyedén elintézhető.

 

Legyen önfeledt a nyaralás: érkezzünk saját járművünk kényelmét élvezve a járat induláshoz, bízzuk a kocsit egy biztonságos rendszerre – és spóroljunk mindezzel!

Programajánló

«
26. 2019. június
»
Hét.
Kedd
Szer.
Csüt.
Pén.
Szom.
Vas.
máj.
27.
máj.
28.
máj.
29.
máj.
30.
máj.
31.
jún.
1.
jún.
2.
jún.
3.
jún.
4.
jún.
5.
jún.
6.
jún.
7.
jún.
8.
jún.
9.
jún.
10.
jún.
11.
jún.
12.
jún.
13.
jún.
14.
jún.
15.
jún.
16.
jún.
17.
jún.
18.
jún.
19.
jún.
20.
jún.
21.
jún.
22.
jún.
23.
jún.
24.
jún.
25.
jún.
26.
jún.
27.
jún.
28.
jún.
29.
jún.
30.

Partnereink